Buffetrestaurants in kampen: De Plekken voor een Uitgebreid Eetfestijn

kampen, een stad met een rijke historie en levendige cultuur, biedt ook een breed scala aan culinaire ervaringen. Voor diegenen die graag verschillende gerechten willen proberen en onbeperkt willen genieten, zijn buffetrestaurants een uitstekende keuze. In deze blogpost nemen we je mee langs de beste buffetrestaurants in kampen, zodat je optimaal kunt genieten van een uitgebreid eetfestijn.

1. Wereldkeuken Triavium

Wereldkeuken Triavium is een populair buffetrestaurant in kampen dat bekend staat om zijn uitgebreide aanbod van internationale gerechten. Gelegen in het Triavium IJssportcentrum, biedt dit restaurant een culinaire wereldreis op één locatie.

Aanbod

  • Aziatisch: Sushi, dim sum, roerbakgerechten en meer.
  • Italiaans: Verse pasta’s, pizza’s en antipasti.
  • Grill: Verschillende soorten vlees en vis, gegrild naar wens.
  • Desserts: Een uitgebreid dessertbuffet met taartjes, ijs en fruit.

Locatie

Triavium ligt aan de Van Rosenburgweg en is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het restaurant heeft een moderne uitstraling en biedt voldoende zitplaatsen voor grote gezelschappen.

Prijzen

De prijzen variëren afhankelijk van de dag en het tijdstip, maar over het algemeen betaal je een vaste prijs voor onbeperkt eten en drinken. Reserveren wordt aanbevolen, vooral in het weekend.

2. Wok Restaurant kampen

Wok Restaurant kampen is een ander populair buffetrestaurant waar je kunt genieten van een breed scala aan Aziatische gerechten. Het unieke aan dit restaurant is dat je je eigen ingrediënten kunt kiezen en laten wokken door de koks.

Aanbod

  • Wokken: Een verscheidenheid aan vlees, vis, groenten en sauzen om zelf te combineren.
  • Sushi: Een selectie van verse sushi en sashimi.
  • Teppanyaki: Gerechten bereid op een hete plaat, zoals garnalen en biefstuk.
  • Nagerechten: Inclusief ijs, gebak en fruit.

Locatie

Het restaurant bevindt zich aan de Energieweg en biedt ruime parkeergelegenheid. De sfeervolle inrichting en de open keuken zorgen voor een aangename eetervaring.

Prijzen

Ook hier geldt een all-you-can-eat concept met vaste prijzen voor lunch en diner. Kinderen krijgen vaak korting, en er zijn speciale tarieven voor senioren en groepen.

3. De Serre

De Serre is een buffetrestaurant gelegen aan de rand van kampen, in het mooie landschap van de Ooijpolder. Dit restaurant biedt een breed scala aan gerechten in een gezellige, landelijke setting.

Aanbod

  • Hollandse Keuken: Klassieke Nederlandse gerechten zoals stamppot en gehaktballen.
  • Internationale Gerechten: Pasta’s, salades, en curry’s.
  • Vers Station: Koks bereiden ter plaatse gerechten zoals pannenkoeken en omeletten.
  • Dessertbuffet: Inclusief huisgemaakte taarten, pudding en ijs.

Locatie

De Serre ligt aan de Persingensestraat en biedt een prachtig uitzicht op het omliggende landschap. Het restaurant is ideaal voor familiediners en heeft voldoende ruimte voor kinderen om te spelen.

Prijzen

De prijzen zijn redelijk en vergelijkbaar met andere buffetrestaurants. Er zijn speciale tarieven voor kinderen en groepen, en reserveren wordt sterk aanbevolen, vooral voor het diner in het weekend.

4. Van der Valk Hotel kampen-Lent

Van der Valk Hotel kampen-Lent biedt een luxe buffetervaring in een elegante setting. Het restaurant staat bekend om zijn uitgebreide brunches en thematische buffetavonden.

Aanbod

  • Ontbijt- en Brunchbuffet: Inclusief verse broodjes, eieren, yoghurt en warme gerechten.
  • Thema-avonden: Zoals Italiaanse of Aziatische avonden met bijpassende gerechten.
  • Live Cooking: Koks bereiden gerechten à la minute, zoals pasta’s en grillgerechten.
  • Dessertbuffet: Met een breed scala aan zoetigheden, kaasplankjes en fruit.

Locatie

Het hotel ligt aan de Hertog Eduardplein en biedt een prachtig uitzicht op de rivier de Waal. Het restaurant heeft een moderne en chique uitstraling, perfect voor een speciale gelegenheid.

Prijzen

De prijzen zijn iets hoger dan bij andere buffetrestaurants, maar de kwaliteit en de ervaring maken het zeker de moeite waard. Reserveren is aanbevolen, vooral voor de populaire brunches en thema-avonden.

5. Thuis bij Fien

Thuis bij Fien is een uniek buffetrestaurant dat zich richt op gezonde en duurzame gerechten. Het restaurant biedt een huiselijke sfeer en een menu dat regelmatig wisselt op basis van seizoensgebonden en lokale ingrediënten.

Aanbod

  • Vegetarische en Veganistische Opties: Rijke salades, groentegerechten en plantaardige eiwitbronnen.
  • Biologische Gerechten: Gemaakt van biologisch vlees, vis en zuivel.
  • Verse Soepen en Brood: Dagelijks wisselende soepen en vers gebakken brood.
  • Huisgemaakte Desserts: Inclusief veganistische en glutenvrije opties.

Locatie

Thuis bij Fien ligt aan de Daalseweg en heeft een gezellig interieur met veel groen en natuurlijke materialen. Het restaurant is ideaal voor een ontspannen en bewuste maaltijd.

Prijzen

De prijzen zijn redelijk en reflecteren de hoge kwaliteit van de gebruikte ingrediënten. Er zijn speciale tarieven voor kinderen en groepen, en reserveren is aanbevolen.

Specifieke Tips voor Dineren in een Buffetrestaurant in kampen

Vroege Vogel

Als je vroeg komt, heb je vaak toegang tot een breder scala aan gerechten en is het minder druk. Dit is vooral handig als je met kinderen bent.

Probeer Iets Nieuws

Een van de voordelen van een buffetrestaurant is de mogelijkheid om verschillende gerechten te proberen. Wees avontuurlijk en probeer iets wat je normaal niet zou kiezen.

Houd rekening met Dieetwensen

Veel buffetrestaurants bieden opties voor verschillende dieetwensen, zoals vegetarisch, veganistisch, glutenvrij en lactosevrij. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij het personeel.

Reserveren

Hoewel veel buffetrestaurants groot zijn, kunnen ze tijdens piekuren snel vol raken. Het is daarom aan te raden om van tevoren te reserveren, vooral in het weekend en tijdens feestdagen.

Conclusie

Buffetrestaurants in kampen bieden een veelzijdige en uitgebreide eetervaring voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een familiediner, een gezellige avond met vrienden of een speciale gelegenheid wilt vieren, er is altijd wel een buffetrestaurant dat aan je wensen voldoet. Met een breed scala aan internationale en lokale gerechten, hoogwaardige ingrediënten en vriendelijke service, zul je gegarandeerd genieten van je bezoek.

Verken onderwerpen

Ben je benieuwd hoe lokale reclame jouw bedrijf kan laten bloeien?

Laten we samen aan de slag gaan en de mogelijkheden ontdekken om jouw bedrijf lokaal in de schijnwerpers te zetten.

Gerelateerde artikelen